photo_style_two

M.P.T.


MANUFACTORY PROCESS TUNER

Als operationeel medewerker die opgeklommen is tot chef van een asfaltinstallatie, presenteert Ronee zich graag als ervaringsdeskundige in het perfectioneren van productieprocessen. Je zou bijna kunnen zeggen dat hij in de 36 jaren die hij gewerkt heeft met machines, mensen en processen, de verpersoonlijking is geworden  van wat de begrippen LEAN en TQM tegenwoordig inhouden. Want deze concepten paste hij reeds vanuit zichzelf toe gedurende meer dan 30 jaar, in de operationele omgevingen waarin hij werkzaam was. In een oogopslag kan hij je vertellen wat efficiënter, effectiever en op lange termijn goedkoper kan. Met zijn vaardigheden als coach en people manager is hij tevens in staat om veranderingsprocessen op menselijk vlak tot een goed einde te brengen.

Als een bedrijf  producten en of diensten aanbiedt die bijdragen tot het groter geheel, en daarbij streeft naar het optimaliseren van productieprocessen terwijl het ook nog eens zijn medewerkers uitnodigt naar het ontwikkelen van individuele vrijheid (geen vrijblijvendheid), volwassenheid en zelfstandigheid (persoonlijkheidsontwikkeling) dan kan je zeggen dat dit  bedrijf de principes van duurzaam ondernemen toepast.  Deze bedrijven kunnen  beroep doen op Ronee’s enthousiaste en enthousiasmerende bijdrage.

INDIVIDUAL PROCESS TUNER

Ronee presenteert zich tevens graag als een spiritueel life coach voor individuele mensen en groepen, privé en professioneel. Je kan bij hem terecht met allerhande vragen, problematieken en obstakels die het leven zo gul schenkt om ons uit te nodigen naar meer vrijheid, autonomie en maturiteit. Hij zal je faciliteren in het proces waarin je je leven terug in je eigen handen neemt door zelf beslissingen te nemen, eigen keuzes te maken en je eigen unieke levenspad te bepalen. Dat zal je eigenwaarde en je zelfrespect ten goede komen, wat weer meer levensvreugde en arbeidssatisfactie met zich meebrengt.

 

Reacties uitgeschakeld voor M.P.T.