photo_style_two

Welkom


WELKOM

Welkom op de site van Ronee Maasakkers. Ronee is helderziende, hij is rechtstreeks in contact met zijn hoger zelf en kan via zijn hoger zelf communiceren met jouw hoger zelf. Zo krijgt hij boodschappen door die je kunnen helpen om een stap verder te zetten in je groei op weg naar meer vrijheid, autonomie en maturiteit. Ronee kan ook boodschappen ontvangen van dierbaren die overleden zijn. Deze boodschappen geeft hij aan je door als ze nuttig zijn voor je ontwikkeling.
Ronee ziet zichzelf als een spiritueel werker of een lichtwerker. Dat is iemand die zijn eigen levenservaringen grotendeels heeft doorleefd en getransformeerd. Doordat hij zijn, soms zware levenslessen, ernstig neemt en bereidt is om naar zijn schaduw te kijken, zonder in de slachtofferrol te vervallen, kan hij voor andere mensen optreden als gids. Zijn hooggevoeligheid helpt hem om andere mensen te begeleiden om zich nog meer met hun eigen kracht te verbinden, en zo vrijer en vrolijker in het leven te staan.
Spirituele werkers hebben een holistische levensvisie met aandacht voor de lichamelijke gewaarwordingen, gevoelens en denkpatronen die maken dat elke mens uniek is. En in het individuatieproces naar meer zelfstandigheid is het de bedoeling om dit uniek-zijn te bewaren, te ontwikkelen en te benadrukken.
Spiritualiteit legt bovendien de nadruk op de persoonlijke innerlijke ervaringen en belevingen. Het gaat om het bewustzijn dat de menselijke ziel van Goddelijke oorsprong is. Zo is elke mens een “zieldrager”.
Een spiritueel persoon gaat ervan uit dat elke mens de kracht heeft om in vrijheid bewuste keuzes te maken.

Reacties uitgeschakeld voor Welkom